+90 (362) 432 0207

Kişisel Verilerin Korunması
Web Sitesi Ziyaretçileri İçin Aydınlatma Metni
(İletişim Formu)

 

     SAMSUN ÇARŞI BÜYÜK MAĞAZACILIK VE KUYUMCULUK ANONİM ŞİRKETİ olarak kişisel verilerinizin işlenmesinde ve muhafaza edilmesinde 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu”na uygun davranılmasına azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu nedenle ilgili Kanunun 10. maddesinin gereği olmak üzere kişisel verilerinizi aşağıda açıklandığı şekilde ve mevzuatın çizdiği sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

            Bu metinle 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” m.10’dan doğan sizleri kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuku dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

            1. Veri Sorumlusu ve Temsilcisi

            6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı KVK K.”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Kale mahallesi Sakarya caddesi Salihbey sokak No:10 İlkadım/SAMSUN adresinde mukim  0742011359900001 mersis numaralı SAMSUN ÇARŞI BÜYÜK MAĞAZACILIK VE KUYUMCULUK ANONİM ŞİRKETİ (“Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

 

            2.Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

            Şirketimizin internet sitesini kullanmaktasınız. İnternet sitesi iletişim formunu kullanarak tarafımıza gönderdiğiniz aşağıdaki kişisel verileriniz tarafımıza başvuru amacınızla sınırlı olarak size geri dönüş yapabilmek amacıyla 6698 sayılı KVK Kanununun  5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde kullanılmakta ve bu kullanımın ardından derhal imha edilmektedir :

1-) Kimlik Verileri (Ad-Soyad)    (İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi/ Web Sitesi Vasıtası İle Gönderilen İletilere Cevap  Verilebilmesi Amaçlarıyla)

 

2-İletişim Verileri (Telefon Numarası, E-Mail Adresi )      (İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi/ Web Sitesi Vasıtası İle Gönderilen İletilere Cevap  Verilebilmesi Amaçlarıyla)

 

3-) Müşteri İşlemi (Müşteri Kartı Bilgisi)    (İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi/ Web Sitesi Vasıtası İle Gönderilen İletilere Cevap  Verilebilmesi Amaçlarıyla)

 

4-)Web Sitesi İletişim, Dilek ve Şikayet, Kariyer Formları Verileri (İletişim Formu Vasıtasıyla Gönderilen Bilgiler)    (İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi/ Web Sitesi Vasıtası İle Gönderilen İletilere Cevap  Verilebilmesi Amaçlarıyla)

 

Kişisel verileriniz, web sitemizin daha iyi faaliyet gösterebilmesi ve web sitemizi ziyaretiniz sırasında sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi amacıyla  detayları çerez ve gizlilik politikasında açıklanan çerez bilgileri temin edilmektedir, bu kapsamda IP adresi bilgileriniz de tarafımızca işlenmektedir.

 

            3. İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

           

Yukarıda belirtilen düzenlemelere uygun olarak işlenen kişisel verileriniz yurtiçinde veya  yurtdışında hiçbir gerçek veya tüzel kişiye aktarılmamaktadır.

 

 

            4. Kişisel Verileri İşlemenin ve Aktarmanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

            Bu aydınlatma metninde yer alan kişisel verileriniz şirketimizin internet sitesini kullanımınız kapsamında Bilgi İşlem birimimiz tarafından toplanmaktadır. İşlenen kişisel verileriniz aktarılmamaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz elektronik (şirket bilgisayarları, harici hard diskler vb.) ve fiziki (kağıt, dosya vb.) ortamda toplanmaktadır.

            Bu aydınlatma metninin 2. maddesinde belirtilen kişisel verilerinizin tamamı KVKK madde  5/2-f gereği Meşru Menfaat Hukuki Sebebiyle işlenmektedir.

 

            5. Kişisel Veri Sahibinin 6698 Sayılı Kanun’un 11. Maddesinde Sayılan Hakları

            Kişisel veri sahibi olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıda düzenlenen yöntemlerle tarafımıza iletmeniz durumunda talebinizin niteliğine göre talebi 6698 sayılı KVK K.nun 13. maddesinin 2. fıkrası uyarınca en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, tarafımızca Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınabilecektir.

            Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;

            · Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

            · Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

            · Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

            · Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

            · Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

            · 6698 sayılı KVK K.nun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

            · İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

            ·Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

            6698 sayılı KVK K.nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı olarak tarafımıza iletebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirleyeceği diğer yöntemler duyurulduktan sonra bu yöntemler üzerinden de başvuruların ne şekilde alınacağı tarafımızca duyurulacaktır. Bu çerçevede tarafımıza 6698 sayılı KVK K.nun 11. maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır:

            Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile 6698 sayılı KVK K.nun 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi Kale mahallesi Sakarya caddesi Salihbey sokak No:10 İlkadım/SAMSUN adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya 6698 sayılı Kanun’da belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya ilgili formu samsun.carsi@hs03.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.

 

İletişim

Samsun Çarşı Mağazacılık & Kuyumculuk A.Ş.

Sakarya Caddesi Salihbey Sok. No:10 İlkadım / SAMSUN
Telefon : +90 (362) 432 0207 (Pbx)
Faks : +90 (362) 435 3305
E-posta : info@samsuncarsi.com.tr

İstanbul İrtibat Bürosu

Halaskargazi Cad. Dilek Apt. No:173 Kat:6 Şişli / İSTANBUL
Telefon : +90 (212) 296 1574
Faks : +90 (212) 296 0958
E-posta : istanbul@markacarsida.com


Banka Bilgileri
Türkiye İş Bankası A.Ş.
Şube Kodu 7373
Hesap No 1526
IBAN TR22 0006 4000 0017 3730 0015 26
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Şube Kodu 954
Hesap No 659 46 136
IBAN TR32 0006 7010 0000 0065 9461 36
Akbank A.Ş.
Şube Kodu 59
Hesap No 0072713
IBAN TR13 0004 6000 5988 8000 0727 13
PTT
Posta Çek Kodu 1426088
Bize Ulaşın

Sakarya Caddesi Salihbey Sok. No:10 İlkadım / SAMSUN

+90 (362) 432 0207 (Pbx)

+90 (362) 435 3305

info@samsuncarsi.com.tr

Kurban Bayramı Öncesi Çalışma Saatleri

15 TEMMUZ PERŞEMBE : Açılış : 10:00 - Kapanış : 21:00
16 TEMMUZ CUMA : Açılış : 10:00 - Kapanış : 22:00
17 TEMMUZ CUMARTESİ : Açılış : 10:00 - Kapanış : 22:30
18 TEMMUZ PAZAR : Açılış : 10:00 - Kapanış : 23:00
19 TEMMUZ PAZARTESİ : Açılış : 10:00 - Kapanış : 24:00

20 TEMMUZ SALI : KAPALI
21 TEMMUZ ÇARŞAMBA : Açılış : 12:00 - Kapanış : 20:00
22 TEMMUZ PERŞEMBE : Açılış : 10:00 - Kapanış : 20:00
23 TEMMUZ CUMA : Açılış : 10:00 - Kapanış : 20:00